22 april 2011

Gårdagens träning

Igår var jag ute o sprang runt sjön som ligger här i närheten. Totalt blev det ca 1,5km som jag mestadels sprang men för att inte ta i för hårt i början så gick jag kanske 1/4 av sträckan.

Gårdagens pass var den 5:e gången jag var ute o sprang runt sjön. Bestämde mig att denna gång när jag började träna att skulle jag ta det lugnare än jag brukar då jag tidigare har råkat ut för extra jobbig träningsvärk vilket orsakat att jag till slut slutade med att springa, så förhoppningen är att jag genom att starta lugnare och lyssna på kroppen lite mera inte ska ge upp så lätt denna gång.

Första 2 gångerna sprang jag kanske 200-400 meter och gick resten av sträckan. Sedan gångerna efteråt har jag successivt ökat andelen som jag sprungit jämfört med gått. Känns bra än så länge med detta upplägg. Känns i benen att man vart ute o sprungit men på ett bra sätt och inte på det jobbiga träningsvärksaktiga sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar