29 maj 2011

Dagens 5km pass och förra helgens träning

Sprang några kortare turer förra torsdagen och lördagen, efter att jag känt mig bättre efter förkylningen, på ca 2 resp 3 km. Passade också på och testa den nya leksaken, dvs min Garmin Forerunner 305 puls/gps-klocka.  Klart roligare/bättre att ha med sig än mobil-telefonen, som jag hade med mig. När jag skulle jämföra sträckan mellan telefonen och pulsklockan så tappade jag givetvis mobilen när jag försökte plocka fram den men som tur så gick den inte sönder, fick endast en liten buckla. Där ser man en orsak att en gps/pulsklocka är lite enklare att använda/kolla av under tiden man springer ;)

Idag så lyckades jag med konststycket att springa 5 km till slut! Kändes faktiskt väldigt skönt att äntligen nå över den gränsen. Kändes inte alls tungt som jag trodde först att det skulle vara eller så utan det bara flöt på, måste ha berott på vädret o allt :) Lyckades även komma under 30 minuter(27:28) vilket var ett delmål också som jag inte skrev upp på listan. Tänkte att jag springer ca 5 km ett tag nu utan att höja sträckan så att benen hinner vänja sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar