25 maj 2011

Förkylningen börjar avta till slut

Känner att förkylningen börjar att avta nu iaf, vilket känns skönt. Nu är det bara den irriterande nästäppan som är kvar. Så jag tänkte vila några dagar extra för att inte förkylningen ska komma tillbaka. Min plan är att kunna ta mig ut på ett aningen lugnare springpass i kanske idag men i alla fall i helgen.

På tal om andra nyheter så beställde jag en puls/gps klocka i början av veckan och häromdagen så pep mobilen till att jag kunde hämta ut den :). Det blev till slut en Garmin Forerunner 305 efter att ha läst en hel del om vad folk tycker om de bland annat på forumen på jogg.se.
Klockan är aningen stor och klumpig...
Ifall ni är på jakt efter en puls & gps-klocka så kan jag rekommendera www.dcrainmaker.com/ som har väldigt djupgående recensioner om främst Garmins olika gps-klockor men även några andra tränings-relaterade prylar.

men ändå mindre än jag först trodde :)
Så efter att ha packat upp och laddat klockan så väntar den på att bli använd vid nästa pass :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar