4 maj 2011

Kallt att springa idag

Det aningen kallt om öronen idag när jag var ute o sprang tidigare idag. Måste komma ihåg det till nästa gång när det är likadant väder, dvs om det är ca 6 grader, molnigt o blåsig => ta på sig något att ha på huvudet typ huva/mössa eller något.

Hur som helst så tog jag mig 2 varv runt sjön idag så det blev ca 2,6 km på ca 14 min. Klart nöjd med sträckan o tiden. Det som är så bra med området här är att det går att springa lite här så det blir lite mer varierat. Trots det så blev det samma runda 2 varv idag ändå, hann inte riktigt kolla upp vilken sträcka jag skulle springa så att det blev lite längre än förra gången.

Roligt är det också att följa fågellivet runt sjön/sjöarna här året när man är ute o går/springer runt sjöarna. Det enda som är tråkigt med de är de stora flockarna med kanadagäss som brukar skita ner Golfängarna men förutom de så är det bara trevligt.

Gräsandungar (tror jag det är iaf) - 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar