4 juni 2011

Dagens/veckans träning

I torsdags passade jag på och sprang ett 5 kilometers pass på morgonen, eller ja, före lunch i alla fall så det räknas som förmiddag då. Det blev en sträcka runt båda sjöarna här vilket kändes väldigt bra, varken för lätt eller för tungt.

I förmiddags idag så sprang jag 5 km återigen, denna gång startade jag vid Lötsjön och sprang sedan fram till Råstasjön och sen tillbaka till startpunkten och ungefär samma varv en gång till. Det hela flöt på fint i ca 4 km då det började kännas tungt i benen att springa men orkade iaf att springa klart.

Tidigare förra månaden när det kändes i vaderna läste jag på forumen att tåhävningar skulle kunna hjälp, så jag började att testa göra såna när jag borstade tänderna. Tycker det fungera bra då efter det har jag inte alls känt att det gjort ont i vaderna alls på samma sätt så det blir väl att fortsätta med de övningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar