13 juni 2011

Gårdagens träning

Kände mig duktig och var och gav blod häromdagen. Så inför gårdagens träning tänkte jag att jag skulle springa aningens kortare än 5 km och aningen lugnare. Detta för att de sade på blodgivningscentralen att den kan vara bra att inte träna alltför hårt de närmsta dagarna efter blodgivningen så på grund av det tänkte jag ta det lite lugnare tempo än vanligt.

Men det blev inte riktigt så ändå :) Sprang lite kortare ca 4,4km men ungefär i samma tempo som tidigare ca 5,17 min/km enligt GF305 klockan. Tog ut innersulan ur skorna så att det ska kännas ännu mer som barfota och det kändes helt ok att springa utan de så ska nog fortsätta med det framöver också.

Men det kändes helt ok så det var nog därför det blev ungefär lika långt och samma tempo. Funderat lite ifall man skall öka något längden på något av passen i veckan framöver här men få se hur det känns att springa då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar