12 juli 2011

Gårdagens träning

Var ute och sprang igår runt sjön 2 varv. Kändes skönt att komma ut och springa blev lite längre än 5 km och måste säga att de sista 400 m kändes jobbigare än resten. Det borde inte vara så jobbigt att springa de men gissningsvis beror det på att när jag sprungit 2 varv vilket blir ca 5 km och så är det rätt så enkelt att sluta där då man kan enkelt gå hem igen då så det tar emot lite att springa lite.

Får helt enkelt försöka tänka på annat än att nu är jag klar och bara springa på. Känns förresten bättre i vaderna än jag trodde. Hade lite ont i de häromdagen efter förra passet som jag glömde skriva om tror jag, men när jag väl började springa igår så försvann smärtan helt så det kändes bra och idag har jag nästan inte alls kännt av de.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar